Over

Als mama van drie kinderen en als kleuterjuf is het werken met kinderen niet vreemd voor mij. Het leukste zijn de momenten dat je kinderen ziet genieten en plezier hebben. En wat is er leuker dan feest vieren? Een verjaardag is een speciaal moment voor kinderen dat niet onopgemerkt mag voorbijgaan. Een feestje voor familie, een feestje voor de vriendjes, een traktatie voor in de klas,... en veel te weinig tijd om dit allemaal te realiseren. 

 

Omdat ik hou van feestjes waar kinderen met elkaar kunnen spelen, knutselen, dansen,... wou ik graag iets aanbieden waar dit mogelijk is en waar ik het ook de ouders gemakkelijk maak. Samen met de ouders en de jarige bespreken we het thema en welke activiteiten de jarige graag wil op zijn/haar feestje. Verder moet je als ouder niets doen. Droomfeest zorgt ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt. 

Tijdens het feest heb ik graag dat er minstens 1 ouder aanwezig blijft. Deze ouder kan ondertussen foto's maken en vooral genieten. Genieten van de feestende kinderen, van het zorgeloos toekomen op het feest zonder voorbereiding en zonder opkuis. Zalig, toch?

Ziet u niet op tegen een bende feestende kinderen, maar wel tegen de voorbereiding? Dan kan u bij Droomfeest een themakoffer huren. Geen zoektocht naar spelletjes en versiering. Alles wat u nodig hebt, zit in de koffer. Time to party!

 

­